Powered by Smartsupp

Záchrana dát

Akonáhle sa stane niečo s vašimi dátami, môže to byť nepríjemné a stresujúce. Našťastie existuje riešenie. Zebra Computers v Banskej Bystrici, vám môže pomôcť obnoviť vaše stratené alebo poškodené dáta.

ZEBRA poskytuje profesionálnu a spoľahlivú službu obnovy dát z poškodených harddiskov, USB kľúčov a pamäťových kariet. Roky skúseností a moderné technológie na obnovu dát v rôznych situáciách.

Pri využití našich služieb sa v Zebra Computers môžete spoľahnúť na to, že vaše dáta sú v bezpečí a že všetky kroky sú vykonávané s maximálnou opatrnosťou a súkromím.

Ako funguje proces obnovy dát?

  1. Hodnotenie - najprv preskúmame váš harddisk alebo USB kľúč a poskytneme vám posúdenie technického stavu, ktoré poodhalí aké dáta je možné obnoviť.

  2. Obnova - Ak budete s našim hodnotením spokojní, začneme s procesom obnovy dát. Používame najmodernejšie nástroje a technológie na obnovu vašich stratených alebo poškodených dát.

  3. Odovzdanie - Keď budú vaše dáta obnovené, uložíme Vám ich na bezpečnom médiu. Zabezpečíme aj ich bezpečné odovzdanie, aby ste si mohli byť istí, že vaše dáta sú v bezpečí.

Prečo si vybrať našu spoločnosť?

  • Profesionálna a spoľahlivá služba
  • Skúsený tím odborníkov s najnovšími technológiami
  • Zabezpečenie súkromia a bezpečnosti dát
  • Rýchle a efektívne obnovenie dát

Neváhajte a kontaktujte nás, ak máte problémy so svojimi dátami na čísle 0911 997 448. Naša spoločnosť vám pomôže obnoviť vaše dáta rýchlo, efektívne a bezpečne.